januar 2007

Strikkepung

På mandag skal jeg i praksis på Molde Sjukehus. Da skal jeg pendle en times tid frem og tilbake hver dag.Fant ut at jeg måtte ha noe å gjøre på bussen, så...

Min lille hjelper!

Jeg er så heldig at jeg får så mye hjelp når jeg syr. :) Her ligger Pernille og passer på at ingen stjeler stoffene mine. Egentlig, lå hun bare å sov p&ari...

Nytt utseende!

Jeg har endret bloggen min fra å være blå til å være rød. Jeg syntes denne røde var litt koseligere :)

Sminkepung

Klarte jo ikke å la maskina få stå i fred i kveld heller, så i kveld har jeg sydd en sminkepung etter Tildas oppskrift.  

Sweet Dreams!

I de sene kveldstimer klarer jeg ikke å holde fingrene fra symaskina lenger.Så da passet det egentlig ganske bra å sy sovemasker :)

Sminke/rotepung

Jeg sydde denne pungen for å legge ting i som jeg ellers ikke vet hvor jeg skal legge :)

Tøffler

Jeg har sydd Tildatøffler med min egne lille vri! Var ikke så vanskelig som jeg trodde. De ble ganske søte :)

I startgropa!

Har endelig gått til anskaffelse av sy maskin. Så det ble veldig naturlig at mitt første syprosjekt ble en nålpute. Ikke så værst! Den er i hvertfall veeeldig god!
Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits