Stille igjen?!?!

Jepp! Stille atter en gang! No er det så mye som skjer rundt meg, så jeg har nesten ikke tid til noen ting! I helga var det full pakkemodus og nedvask av leiligheta i Trondheim! Huffa mei for et arbeid, men det gikk heldigvis veldig radigt da vi fikk masse hjelp. Og så mye boss man klarer å samle opp bare på fire år da!! Så det er greit med en liten opprenks innimellom. Førstkommende mandag skal jeg begynne i min nye jobb! Det blir veldig spennende! Ikke bare med ny jobb, men også fordi jeg ikke har noen plass å bo!! Hjelp! Vi er riktig nok i gang med å kjøpe lelighet, men den får vi ikke før to uker etter at jeg har startet. Så nå skal det bli campingliv i Førde! Så det vil nok gå en tid før det kommer flere kort her i bloggen. Men jeg skal nok komme sterkt tilbake tenker jeg!
Ønsker alle en fin sommer fremover og ønsker alle masse godvær!

Én kommentar

Grete

18.jun.2008 kl.23:15

Dette blir bare sååå bra, huset ser perfekt ut og jobben blir garantert kjempeinteressant, men hva med oss som blir igjen i byen da...?!!
Kommer til å savne deg kjempemye..snufs...dobbeltsnufs og snufsisnufs!!!
Ønsker dere begge lykke til i nye jobber og god sommer ønskes dere fra både liten og stor her i pepperkakehuset :o)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits