To kort denne uken

Det er lite som skjer her for tiden. Dagene går stort sett med til å jobbe med bacheloroppgaven. Fristen nærmer seg alt for fort nå, så det blir nok lange dager fremover. Målet er å være ferdig til 1.mai! Håper virkelig det går!
Men her er to kort jeg har laget innimellom slagene.
Det nedeste kortet måtte jeg fotografere litt på skrått, siden det var glossy papir som ellers ga litt gjenskinn om bildet ble tatt rett ovenfor. Glossy papir var noe helt nytt for meg, og jeg ble veldig positivt overrasket. Har bestilt masse Le Plume tujser på ebay, som jeg også skal prøve på slike ark. Har lest litt rundt omkring at det skal være lett å fargeledde med disse. Dette er malt med h2o.


gratulererkort8

gratulererkort9

Én kommentar

Anne-Irene

22.apr.2008 kl.22:35

Kjempeflotte kort =)
Morro å følge med på bloggen din, du er utrolig flink og kreativ.
Lurte på en ting. Hvor har du fått tak i Silhouetten?
Kan man lage alt mulig med den?

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits