Konfirmasjonskort til gutt

Synes det er vanskelig å lage kort til gutter. Man har liksom ikke samme friheten som man har til jenter, hvor man kan ha på søte blomter og glitter. Men et forsøk har jeg gjort, og jeg tror ikke det ble så gærnt :)

Framsiden:
konfirmasjonskort2
Innsiden: Her er det en liten lomme til å legge penger i. Jeg vet ikke om den kom så godt frem på bildene her.

konfirmasjonskort1

3 kommentarer

Grete

13.apr.2008 kl.23:14

Dette ble et tøfft kort til en gutt ja! Fritt for alt sånn stæsj som gutter greier seg så godt uten :o) Nyt kvelden, i morra starter slitet igjen, men no e vi snart i mål!

Anne-Irene

15.apr.2008 kl.21:30

Steike så flotte kort du lager. Jeg følger med på siden din og blir bare mer og mer imponert av ditt arbeid! Skikkelig stilig det med melkekartongen og vesken også.
Hvordan lager du det egentlig?

Karen

20.apr.2008 kl.20:23

Åh, for et kjempefint kort Anders får til konfirmasjonen sin, Carina! :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits