Har du sett de nydelige stemplene?

Kom over disse da jeg satt å kikket litt rundt om på blogger. Er ikke disse nydlige? Jeg synes og ha sett noen på norske blogger og... Skal tro om disse er å kjøpe i Norge? Noen som vet?

Stemplene er fra
http://rachelleannemiller.com/ 

***

Ellers er det ganske stille her. Jeg driver og scrapper litt, men jeg tror kniven i Silhouetten min begynner å bli uskarp, så den skjærer ikke helt igjennom papiret. Derfor har jeg ikke blitt ferdig med noe enda. Men jeg har bestilt nye, så de kommer kanskje før påske. Noen som har erfaring med hvor lenge en slik kniv skal vare? Og hvor lenge man skal bruke samme skjærematte?
Har vel brukt kniven sånn gjevnlig i litt over to måneder... Men jeg vet ikke hvor lenge de skal vare...

***
Over til en annen ting, så leste jeg på Scrap og sånt sine sider i helgen at de skulle åpne butikk her i Trondheim ca 1 april! Gjett om jeg gleder meg! dreglandesmile1203196674 Har virkelig savnet en slik butikk i Trondheim. Så dette ser jeg frem til.

Ønsker alle som er innom en hyggelig påske!

Stikkord:

2 kommentarer

Marie

16.mar.2008 kl.23:14

Så pene stempler!
Jeg driver også litt med Scrapbooking, men også kortlaging :)

Feline

12.apr.2008 kl.23:00

Hei!

Flotte kort du lager!
Ang. de stemplene så selges de hos Papirgleder.no

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits