Babyskokort!

Har ikke blogget så mye de siste dagene. Grunnen til dette er at jeg driver å skriver en bachelor oppgave i audiologi. Og ting tar tid. Men jeg legger ut et bilde av et kort jeg lager for en stund tilbake. Ville ikke legge det ut før personen som skulle ha det, fikk det. Tror det var rimelig åpentlyst om hvor det skulle, sant Nina ? biggrin41173613325

babysko
Men nå blir det nok stille enda et par dager, da vi i morgen suuupertidlig drar til Oslo for å være med Color Magic til Kiel i to dager! Gleder oss, så dette blir gøy!

Så da ønsker jeg bare alle som er innom en superflott uke!!

4 kommentarer

ninaste

27.feb.2008 kl.18:38

Hei og tusen takk for det koselige besøket tidligere idag! Og tusen takk for den kjempefine gaven og det utrolig nydelige kortet Signe fikk av deg og Grete. Dere er så flinke til å lage ting, jeg blir så imponert! Skal passe godt på skoen slik at den holder seg fin i mange år fremover:)

God tur imorgen, kos dere masse! Stor klem fra Signe og meg;)

Grete

27.feb.2008 kl.22:39

Heisann, kommer meg ikke på msn så her kommer en liten god tur melding fra meg.
Takk for i dag, det ble noen hyggelige timer både på skolen og hos Nina. Nå har jeg jo allerede sagt det, men en hyggelig ting kan ikke sies for ofte så altså: Kortene dine er kjempefine og "skoen" ble jo bare rå-lekker.
Kos dere og god tur, vi snakkes over helgen.
Klem fra meg til deg :o)

Anne-Irene

29.feb.2008 kl.14:20

Oioioi! Dette var jo helt fantastisk stilig!
Skal si du er kreativ :D

29.feb.2008 kl.20:54

nydelig babykort_) du er kjempeflink,.,, driver litt med kort jeg å.. men tørr ikke å legge de ut ennå:)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits