Et lite bloggforsøk her....

Da gjør jeg et tappert forsøk på å blogge noe her! Siden nettet enda ikke er tilbake, selv om boksen har kommet. Så nå venter vi på at en montør skal komme. Men bare dette kan vist igjen ta flere dager. Veldig frustrerende i denne bachelor-perioden. Får liksom ikke gjort det samme når man ikke har nett. Kunne selvfølgelig dratt på skolen, men jeg får ikke samma arbeidsro der som jeg får når jeg sitter hjemme og pysler for meg selv. Men holder motet oppe og tenker som så: hver dag som går uten nett, er en dag nærmere netter igjen! *den var dyp*

Men snille naboer har åpent nett så da prøver vi og ser om vi får lagt ut noe her :)

bursdagskort10

Eirik har bursdag om ikke så lenge. Så er er et kort jeg har laget til han.

valentinkort1

Valentin-dagen er jo heller ikke så langt unna :)

scrapliverpool3

Her er også en side til til liverpool turen vår. Ikke særlig bra bilde ser jeg nå. Men men, det får stå sin prøve.
ismakichallenge3

Dette kortet skulle egentlig være med i ISMAKI utfordringen, men rakk jo aldri å få det sendt inn før fristen gikk ut. Men pytt sann! Det kommer vel nye utfordringer :)

3 kommentarer

Moni

29.jan.2008 kl.14:42

What a beautiful card, so wonderful created. I love Tilda´s :)

Greetings, Moni

namaste

29.jan.2008 kl.18:54

Å, du er så flink altså! Jeg blir så imponert! En eller annen gang må du lære bort litt av dine kunnskaper til meg;)

Gleder meg til nettet ditt er oppe igjen! Stor klem!

Grete

30.jan.2008 kl.23:08

Så fint alt sammen ble Carina! Vi må ha en hobbydag en dag så jeg får lært å bruke maskina mi skikkelig :o) Glær mæ til både mitt og ditt nett er oppe å gå igjen :o)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits