Hva fikk jeg i dag da?Har vært hjemme i helga, så jeg har ikke fått sjekket postkassen på mange dager. Så da vet der jo kjempe spennende å se om det var kommet noe da jeg kom tilbake. H2o malingen fikk jeg noen dager før helga, men har ikke rukket å blogge de enda. Så de gleder jeg meg til å prøve.

***

ebay1

***

maling1

***

Grunnen til at vi var hjemme i helga var at vi skulle feire et par bursdger. Disse tøflene ble gave til svigermor. Synes fargene var litt spreke på disse da :) Det kommer kanskje ikke så godt frem på bildet, men tøflene er orange, brun og svart.

Firkantt?fler7

***

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits