Klarte ikke å holde unna lenger :P

image138

***
Laget dette i kveld. Egentlig har jeg lagt ned forbud mot å lage kort denne uka, siden jeg egentlig skal sitte å lese til eksamen, som er neste mandag. Men så hadde jeg et ferdigmalt tilda stempel liggende, pluss at jeg hadde fått så mange fine ting i posten, så klarte jeg ikke å la være :)

***

image137

4 kommentarer

T.

14.nov.2007 kl.02:08

Du er flink da : )

ninaste

14.nov.2007 kl.10:33

Hihi, det føles kjent ut;) Jeg klarer ikke lese til eksamen selv jeg! Æsj og uff altså.... Men,nå skal det jobbes! Ha en fin (?) leseuke, sees på mandag!
Kjempefint kort forresten! Du er så flink!
Klem

Grete

16.nov.2007 kl.21:29

Det virker som eksamensperiodene er ekstra full av fristelser for flere av oss :) Men på mandagen er vi ferdige og da er det bare å la kreativiteten og julestemningen ta helt overhånd. Klem og lykke til med eksamen på mandagen :o)

Grete

16.nov.2007 kl.21:31

Oi sann. Glemte å si at også dette er søtt. Du har blitt flink synes jeg, og gleder meg til fortsettelsen :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits