Jeg har shoppet på ebay!!

image96

Jeg har for første gang handlet på ebay, og det gikk over all forventning. Jeg kjøpte 1000 eyelets og 200 brands. Fikk de allerede etter fem dager, så jeg ble superglad da mannen plutselig kom inn med en pakke til meg i dag. Var sikker på at det ville ta lenger tid en dette. Jeg har også kjøpt an haug med papirblomster som jeg venter på. Går det like raskt så skal jeg ha de rett over helgen. Så det er bare å krysse fingrene, for her er juleverkstedet godt i gang.
image97

Én kommentar

Grete

27.okt.2007 kl.15:44

Hei! Nå har du virkelig skrudd forventningene i været og jeg gleder meg til fortsettelsen. Bloggen din har blitt kjempekoselig med alle kortene og julestemingen. Stooor helgeklem :o)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

26, Kristiansund

Jeg er utflyttet Kristiansunder, som som nå bor i Førde. Jeg er utdannet audiograf,og jobber på Førde Sentralsjukehus. Har drevet med kort/scrapping fra høsten 2007. Så jeg er rimerlig fersk i gamet enda! Men interessen holder stand (noe som ikke er så dårlig i seg sev). Ellers bor jeg sammen med samboeren min og en crazy pusekatt( les: galloperende hest)! Legg gjerne igjen kommenrarer i bloggen min! Det er alltid like gøy å lese! Takk for at du stakk innom!

Kategorier

Arkiv

hits